Рекламација за онлајн нарачки

Производите купени онлајн не е можно да се рекламираат во продавница. Рокот за рекламација е назначен на самиот производ и започнува да важи од денот на доставување на нарачката, според известувањето од курирната служба. (Инфо исклучиво на емаил адресата online.bianashoes@yahoo.com)