Колекции

ПролетЛето

ЕсенЗима

bianashoes@yahoo.com
ул. 100 бр. 70A, Куманово
Тел. +38931475590
Факс: +38931475595

Профил

logo_biana

Биана Шус е основана 1993 год. и е пионер во чевларската индустрија на Р.Македонија. Основна дејност на претпријатието е производство на женски чевли за секојдневни прилики и специјални вечерни пригоди. Тимот на Биана Шус постојано работи во чекор со времето и трендовите, тоа го докажува и препознатливоста на брендот Биана Шус женски чевли на домашниот и странски пазар.

Биана има 50 висококвалификувани, стручно оспособени вработени лица и дизајнери. Колекцијата на Биана Шус е изработена од високо квалитетни материјали, овозможувајќи удобност и комфорност во движењето. Моделите на Биана Шус нудат многу бои и дезени. Можете да одберете салонки, затворени сандали, чевли, чизми. На висока потпетица или сосема рамни.

Ви стоиме на располагање за дополнителни информации и се надеваме на долгорочна деловна соработка со Вас.