Колекции

ПролетЛето

ЕсенЗима

bianashoes@yahoo.com
ул. 100 бр. 70A, Куманово
Тел. +38931475590
Факс: +38931475595

Продажба

Биана Шус 70 % од својата програма ја пласира на пазарот на Р.Македонија додека 30 % на пазарите во Хрватска, Босна и Херцеговина, Србија, Косово, Албанија, Црна Гора

ПРОИЗВОДИТЕ МОЖАТ ДА СЕ НАЈДАТ ВО ПРОДАВНИЦИТЕ:

КУМАНОВО: ул. Доне Божинов 18, СКОПЈЕ: нас. Автокоманда"Спас-Комерц"; ТЦ Бисер"Дама шус"; ГТЦ приземје и подрум"Дора"; нас. Ѓорче Петров и Карпош IV"Памс"; Стара чаршија"Лена мак"; ТЦ Беверли хилс"Тротер"; Бутел т.ц. Живко; Брајковски"Мекса"; Кисела вода и Драчево"Престиж"; ТЕТОВО:"Џудо","Моми"; ГОСТИВАР:"Еми"; КИЧЕВО:"Атва"; ОХРИД:"Себо","Гемелли ,"Авис"; СТРУГА:"Идеал"; РЕСЕН:"Деја Стил"; БИТОЛА:"Степ","Еверест","Сити шус","Лукас"; СВ. НИКОЛЕ:"Ани шуз"; ПРИЛЕП:"Лукас"; КАВАДАРЦИ:"Апидо"; ГЕВГЕЛИЈА:"Астор"; ВЕЛЕС:"Тока","Вема"; КРУШЕВО:"Мер бил"; КОЧАНИ:"Идеал","Треф"; СТРУМИЦА:"Премиер"; ШТИП:"Обуќа"; „ИН“ БЕРОВО: бутик"Симона"